Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка в уже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливій образі, а в підписі до нього заговорила про те, що таке любов.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в розкішній кімнаті, може бути це готельний номер. На ній довге червоне плаття, яке підкреслило декольте і оголило стрункі ноги в червоних босоніжках. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. Анна присіла на диванчик широко розставивши ніжки, і дивиться в камеру. У підписі до кадру Сєдокова розмірковує на тему, що таке любов. Фоловерів не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами і захоплюючись чарівним чином.

Обов'язково підпишись наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".