Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома так само як Суперблондинка, поділилася зі своїми підписниками вельми цікавою інформацією. Виявилося, що мама Олі нещодавно відзначала свій День народження. Зіркова донька розсипалася в ласкавих привітаннях і побажала мамі, щоб вона була поруч до 100 річчя свого чада.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Полякової в мережі Instagram.

Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Моя прекрасна кохана матуся! З днем народження! Яка ж ти красива, добра фея, як же мені пощастило, що саме ти дала мені життя, за що дякую тобі несамовито! Хочу що б ти була здорова, енергійна, що б твоє тіло і розум служили тобі справно, будь щаслива моя дівчинка, а ти саме дівчинка, в будь-якому віці! Хочу що б ти була поруч до 100-річчя)))", - пише Оля Полякова.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відома українська виконавиця і народна артистка Наталя Могилевська днями відгуляла ювілей – 45-річчя. Привітати "Легенду Олексіївну", як називають співачку її колеги, з днем народження прийшли багато українських зірок. Гості дотримувалися заявленого дрес-коду white party – майже всі наділи одяг білого кольору.

Павло Зібров також не міг пропустити ювілей своєї давньої знайомої і колеги. На свято 63-річний співак прийшов в компанії дружини Марини. Через пару днів зірка поділився на сторінці в соцмережі Instagram новиною ЗМІ про те, що він пригорнув Олю Полякову, коли його дружина була поруч. До речі, чоловіка "королеви ночі" на заході не помітили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Полякової справила фурор дорослими фото: "А який ваш улюблений?".

Як повідомляв Знай.uа велелюбна Успенська запалила у компанії одразу двох чоловіків: "Стільки емоцій".

Знай.uа писав, ювілей Наталії Могилевської - як зірки вітали "Легенду Олексіївну", фото з вечірки.