Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 30-річна Ксенія, виставила пікантний кадр, відпочиваючи за кордоном разом з самою Світланою і їх мамою Наталею.

Так, дівчина зробила яскраве літнє селфи, позуючи на тлі блакитного моря і пальм лише в соломеной капелюшку і чорному бікіні, засвітивши розкішну фігуру. Пізніше Ксенія також повторила скандальний знімок старшої сестрички, однак убралася в біле плаття, а не позувала оголеною.

Сонце було щасливо тим, що світило, море — тим, що відображало його радісний світ...

Фолловери залишилися в захваті: "Краса🔥", "шикарні Вії😍", "Клас, ви відпочиваєте разом, тільки у Свєти більш відверте фото 🔥", "Ви відпочиваєте разом з сестрою?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Світлана Лобода виставила гарячий кадр, позуючи зі спини на тлі гір і блакитної води топлес, залишившись лише в трусах чорного кольору. Красуня продемонструвала розкішне тіло, над яким працює наполегливо, загадково дивлячись вдалину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.иа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.