Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. А цього разу артист опублікував кумедне фото, а в підписі до нього розповів про відновлення зйомок ігор "Ліги сміху", де він сидить у кріслі тренера.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Вова зображений на вулиці, він сидить навпочіпки прямо на краю бордюру. На прогулянку артист вийшов у темному вбранні - на ньому шорти, сорочка і масивні кроси, а через плече висить сумка-бананка. Дантес посміхається комусь за кадром, він не дивиться в камеру, його волосся скуйовджене вітром. У підписі до кадру Дантес порадував фанатів новиною про відновлення зйомок "Ліги сміху". "Я дуже радий, що відновилися зйомки. Так, карантинні, з купою перевірок і тестами, але це навіть і краще! Сьогодні перша гра Ліги Сміху. Всім Сміху!",- написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще