Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне відео, на якому позує під час танцю в стильному образі, а в підписі до нього поділилася планами на найближчий час.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в якійсь дивній локації, але у вельми незвичайному вбранні. На ній кокетливе коротеньке плаття чорного кольору в білий горошок, яке красиво підкреслює її ідеальну фігурку, а свій образ красуня доповнила модними чорними чобітьми. Її волосся акуратно укладені, а на її легкий макіяж і сліпуча посмішка. У підписі до публікації Асмус написала: "найближчий місяць я проведу не в Москві в роботі, пекельному режимі. Майже без вихідних, підйоми о 4 ранку і зйомки по 17-18 годин. Зате на мооооооооре". Фанати в захваті від нового образу зіркової моделі, її засипають компліментами в коментарях, деякі чомусь почали питати її про нове весілля.

Коментарі під постом Асмус
Коментарі під постом Асмус

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.