Олександр Рудинський став справжньою зіркою нового серіалу на Новому каналі. Актор, який зіграв Микиту в гучному серіалі "Перші ластівки", привернув до себе величезну увагу шанувальників і журналістів.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно хлопець став зірковим гостем освітнього простору Dialog Hub Фонду Олени Пінчук.

Секс часто вважається табуйованою темою в українських сім'ях. Підлітки бояться задавати питання про інтим дорослим і шукають відповіді у знайомих та друзів. Так, Олександр Рудинський теж набирався "знань", базікаючи з друзями.

Олександр Рудинський, фото Новий канал
Олександр Рудинський, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Так як старших братів і сестер у мене немає, я обговорював все з пацанами у дворі. Зараз моїй сестрі Вероніці – 15 років. І я трохи нервую. Тому що вона дуже красива дівчина. І не приходить до мене за порадами, соромиться. А я намагаюся не втручатися в її особистий простір. Але, знаєте, якби я залишився таким, як був у Миколаєві, то багато в чому б її обмежував. Але зараз я розумію, що це її життя і її досвід", - поділився артист.

Олександр поспілкувався з резидентами Dialog Hub – Христиною Шапран та Валентином Бобруйко. Актор не соромився піднімати гострі теми. Наприклад, наскільки ризикує людина, займаючись сексом у стані сп'яніння? Чи можуть у ВІЛ–позитивної пари народитися здорові діти? Як обговорити з партнером, що допустимо в сексі, а що ні? Чи варто питати свою пару про минулі стосунки? Як неправильно і правильно надягати презерватив?

Під час бесіди резиденти запропонували Олександру здати аналіз на ВІЛ. І це був перший тест на ВІЛ в його житті.

Олександр Рудинський, фото Новий канал
Олександр Рудинський, фото Новий канал

"Якщо чесно, я трохи побоювався дізнатися результат. Все одно думаєш, а що, якщо... у мене негативний результат. Але навіть якби був позитивний, то не думаю, що в моєму житті щось кардинально змінилося. Я б сказав: "Ще й про це зараз думати"", – зізнався Рудинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олександр Рудинський поділився своїм першим гонораром у кар'єрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 червня 23-річна зірка серіалу "Перші ластівки" Олександр Рудинський, який зіграв Ніка Масло, одружитися на своїй колезі, актрисі Марії Заніборщ.

Також портал Знай.uа писав, який сюрприз підготували глядачам у другому сезоні "Перших ластівок".