Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно Віра виставила кумедний кадр зі своїми найріднішими чоловіками, показавши, як підріс їх малюк за такий короткий час і рекламуючи бренд серветок. Зірка також зізналася, що тепер носить з собою "мамський" набір, що складається з пустушки, брязкалець, серветок і тд, постійно стежить за новинками і тепер, після народження первістка, її нелегко застати зненацька.

ділюся секретом! З тих пір, як у нас з'явився Ваня, мене практично нереально застати зненацька. Просто мама повинна бути готова до всього, завжди і скрізь 💪. І я намагаюся як можу підвищувати свій рівень майстерності в цій справі ☺ ️ Тому в кожній сумці або рюкзаку у мене тепер є мамський "набір скаута" , який дозволяє в будь-якій ситуації врятувати світ від повені, загасити пожежу, відбити атаку прибульців😂 У цей набір входить кілька видів серветок на найрізноманітніші випадки (матусі знають, які 😂), підгузник, іграшки-брязкальця і пустушка (яку Ваня відмовляється брати😂, але про всяк випадок ношу, а раптом). Я постійно стежу за новинками і покращую цей набір. А ось і секретик. Нарешті на нашому ринку з'явилися серветки для дитячої гігієни, які повністю зроблені з бавовни☺️. Без всяких домішок.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.а" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.