Відомий російський виконавець Микола Басков, якому заборонений в'їзд в Україну, сильно схуд на самоізоляції, чим неодмінно хвалиться в соцмережі, викладаючи все нові і нові фотографії. Так, цього разу головний натуральний блондин РФ показав кумедне відео своєї кішечки на ім'я Шанель.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити, як мила кішечка залазить в якийсь ящик і перевертається в ньому, граючи і граючись. А за кадром чути якісь розмови - або МИКОЛА не один в будинку, або ж це звуки телевізора. У підписі до кадру Басков написав:"продовження історії #мояшанель ❤️ нам сьогодні 3 місяці 🎂 розбираємо подарунки". Фанати в захваті від нового відео артиста, його кішечку завалюють компліментами, а також приєднуються до привітань. "Вітаю Шанечку. Пішла шарудіти в коробочку золота дівчинка", "Шанель така мила. Здорово, що вашому будинку з'явилося таке маленьке диво. Шанель дуже пощастило з господарем, такого уважного доброго вона в житті не знайде"," для щастя потрібно не багато"," цілий атракціон, і в парк ходити не треба", - пишуть в коментарях до публікації Баскова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще