Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і цього разу не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі Свій спокусливий знімок. Так, цього разу дівчина показала спокусливе фото, на якому позує на пляжі в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Емілі Ратаковскі з'явилася в сексапільному блакитному бікіні, яке красиво підкреслює її принади, вона відображена в момент надягання джинсів. Її волосся зібране в недбалу зачіску і розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу. Модель красиво позує на камеру, розсовуючи ноги і всіляко демонструючи ідеальне тіло. До слова, нещодавно в цьому ж образі красуні зловили в об'єктив папараці, і на подив користувачів, виглядає дівчина на не відредагованих знімках також спокусливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.