Популярна російська актриса і телеведуча Катерина Варнава, яка виступає у складі жіночого колективу "Comedy Woman", а раніше була ведучою українського шоу "Хто зверху", часто радує шанувальників яскравими публікаціями на сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі зворушливі фотографії зі своєю собачкою на ім'я Біркін. У кадрі 35-річна Варнава позує в романтичному образі, з розпущеним волоссям і легким макіяжем. Актриса тримає на руках і цілує улюбленця.

"Персональний стабілізатор настрою❤️", - підписала милі знімки артистка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Найщасливіший собака це Біркін😍", "Найдобріший ранок😍❤", "У мене 3 кота-стабілізатора і я все одно найщасливіша 💞 чого і всім бажаю ❤️", "Яка гарненька😍 😍", "Це таксочка?! Красуня😍", "Яка мила фотографія😍", "Ви схожі з собачкою🙃", "Яка чарівність😍", - пишуть підписники в коментарях під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 16 червня Катерину Варнаву виключили зі списку осіб, що становлять загрозу для національної безпеки України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Варнава кардинально змінила зовнішність: мінус кілограми і інший колір очей.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Варнава відповіла на чутки про себе: "Стільки наклепу...".