Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив несподіваний і романтичний кадр з дружиною Сніжаною, позуючи з коханою посеред поля під спекотним літнім сонечком. Так, парочка ніжно обіймала один одного і посміхалася на камеру, адже їх сім'я є справжнім прикладом для численних шанувальників.

Варто відзначити, що Сергій і Сніжана разом вже 11 років, разом вони виховують трьох дітей: Артура, Веселину і однорічного малюка Єлисея, обличчя якого приховують від чужих очей.

Снєжка виклала це прекрасне фото!! 💛 І я хочу!😉 Просто кайф!

Фолловери засипали пару компліментами:" Кайфові😘", " захоплююся вами! Бомбезна сім'я. Бомбезні Ви!", "Ви класні😍", " дуже красиве фото!!!))) 👏 🔥 🔥 🔥 ", "Яке чудове фото🔥"," такі світлі🌷 🌷 🌷", " ось, начебто, цнотливе фото, але скільки ж в ньому любові і еротизму! Ви прекрасні!!!💥 ", "Ми вас любимо!😁 😍 👍 😜 Красунчики"," фото чудове, А ці двоє на ньому - особливо))) ❤️❤️❤️ злилися з природою)🌾", "запахло свіжою травою😊".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Сергій Бабкін виставляв кумедний кадр з минулого, показавши, як виглядав в далекому 1997 році, коли йому було всього 19 років. Так, артист навчався в Харківському державному університеті мистецтв, закінчивши його театральне відділення, а численним шанувальникам запропонував вгадати, кого зображує на знімку, давши підказку - це відома особистість.

Пізніше в Сторіс сам Бабкін зізнався, що зображував Олега Скрипку, лідера популярної української групи "Воплі Відоплясова", творчість якого обожнює досі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.