Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проєктом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Маша не стала церемонитися і видала для своєї публіки вельми емоційне відео про ситуацію, яка відбувається в сусідній Білорусі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

"Свою підтримку я хочу висловити цим роликом! Тут відображено те, що об'єднує наші народи не тільки спільною історією приналежності до Союзу, а й тим, що досі не випалене зі свідомості кожної з наших націй — дикий, аномальний, принизливий сексизм!!! Де жінка - це контейнер для виношування дітей, де вона повинна чоловікові, де її позбавляють права чого-небудь хотіти... У цьому ролику біль не тільки білоруських жінок, що живуть в клітці з шовіністських стереотипів, тут крик мільйонів слов'янок, які, на жаль самі ніколи не закричать! Але я вірю, що можуть закричати їх доньки, наші доньки — вони таке життя не хочуть! Люба Білорусь, занадто довго ви терпіли, настільки довго, що сьогодні розплата здійснюється кров'ю! Але це початок великих змін! Тримайтеся!", - заявила Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що українська письменниця Оксана Забужко на одночасне прохання кількох читачів, згадала пророчі слова про Білорусь з 2016 року-текст гідний повтору, хоча б тільки заради перифраза однієї цитати: "Не нам, дітям незрівнянно щасливішого народу, їх судити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, письменниця Оксана Забужко провела паралелі між Україною та Білоруссю: "Тільки менше і затурканіше".

Як повідомляв Знай.uа, ситуація в Білорусі загострюється: конкурентка Лукашенка втекла, по протестувальниках стріляли, є загиблі.

Знай.uа писав, через кордон з Білоруссю обмежили пропуск людей: що відбувається.