Популярна українська телеведуча та бізнес-леді Маша Єфросиніна показала шанувальникам у соціальних мережах спільний знімок з 15-річною дочкою Наною.

Нове фото телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Автором світлини став фотограф Антон Кулаковський.

На знімку Євросиніна позує зі своєю старшою дочкою Наною. Варто відзначити, що 15-річна дівчина намагається уникати зайвої публічності, відтак в Instagram-акаунті зіркової мами з'являється рідко.

"З моїм серйозним малюком на показі". написала Єфросиніна під фото

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники були вражені схожістю дочки з мамою.

"Красиві діти показують справжню красу їхньої матері. Чудові", "Як вона схожа на Вас", "Донечка очима дуже схожа на татуся, але погляд і овал обличчя – це Ви", "Доросла дочка". пишуть у коментарях

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що відома українська телеведуча та бізнес-вумен Маша Єфросиніна зворушливо привітала коханого чоловіка Тимура Хромаєва з Днем народження. Зірка написала для нього вірш, який записала на відео та опублікувала його в соціальній мережі.

Знаменитість рідко розповідає про своє особисте життя, не часто публікує знімки з чоловіком та рідко дає коментарі стосовно їхніх стосунків. Однак 23 березня виявилося для телеведучої особливим днем, в який вона захотіла зізнатися в коханні своєму чоловікові на весь світ.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Раніше портал писав, що телеведуча Маша Єфросиніна вміє дивувати шанувальників і не лише творчими здобутками, а й цікавими світлинами, в тому числі і досить пікантними.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Цього разу телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна похвалилася чудовою фігурою.

Також Знай.ua писав, Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся.