Відомий український репер, продюсер, чоловік Насті Каменської Олексій Потапенко (Потап) частенько радує своїх шанувальників в соціальних мережах різними публікаціями - від сторіс до відео. Так, буквально днями Потап показав, чим займається з сином Андрієм (спільна дитина з продюсером Іриною Горовою) під час літніх канікул. Потап показав, що стара гра в "ладушки" може отримати сучасний стиль "дай п'ятюню".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олексія Потапенка в мережі Instagram.

"Дай п'ятюню з моїм синочком", - коротко підписав нове відео Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

До слова, публікація буквально за кілька чесів зібрала понад 8 тисяч переглядів, а також десятки коментарів із захопленими фразами. Видно, що шанувальникам подобатися такий веселий і "не важкий" контент: "По животу - зачьот"; "Круто"; "Чікі бом боні".

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Потап побував в гостях у Маші Єфросиніної в її шоу на платформі YouTube. Тут співак розповів про свої два шлюби, про хейтерів сина і сварку з дружиною Настею. Також Потап поділився своїми думками стосовно дружби між чоловіком і жінкою.

Потап відповів на питання - "Дружба між чоловіком і жінкою можлива, якщо?": "Якщо він гей, не знаю, мені здається фізіологія все одно спрацює. Та й флірт, це все переплетення, рано чи пізно вони все одно пересплять один з одним... Ми з Горовою два міцних горішка, ми працюємо разом, ми нічого не винесли назовні, ми все зберегли всередині, і звичайно ж дійшли до того, що ми з нею друзі, приятелі, партнери. У нас з нею величезний бізнес...",- заявив Олексій Потапенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, поки Каменських розважається в Туреччині, Потап відправився підкорювати Америку: "Копія Брюса Вілліса".

Як повідомляв Знай.uа, хто батько? Потап спантеличив фотографією з двома новонародженими.

Знай.uа писав, Потап на очах мільйонів українців зробив приємно Каменських: "Му baby...".