З будівлі Пресненського суду в Москві був госпіталізований російський актор Михайло Єфремов. Про це повідомляють російські ЗМІ та телеграм-канали. За даними журналістів, в артиста підозра на інсульт і його відправили в реанімацію. Госпіталізацію Єфремова підтвердили і в пресслужбі суду, де проходило засідання. "У Єфремова підозра на інсульт, точний діагноз буде встановлено в лікарні", — повідомило джерело агентству ТАСС.

Раніше в актора помітили порушення мови, а також почалися проблеми з лівою ногою. Повідомляється, що, коли Єфремова саджали в авто біля будинку, співробітники ФСВП прищемили йому ногу дверима. Зараз Єфремов доставлений в лікарню ім. С. П. Боткіна. Поки стан актора оцінюється як важкий.

Свідки повідомляють, що коли Єфремов прибув до суду, то зміг вийти з машини тільки за допомогою судових приставів, а потім йшов накульгуючи. Тому йому відразу ж викликали швидку допомогу. Напередодні його адвокат Ельмар Пашаєв повідомив про те, що стан здоров'я Єфремова сильно погіршився. Засідання суду попередньо перенесли на 12 серпня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті - сім'я загиблого шокована, адвокати починають війну: подробиці

Як повідомляв Знай.ua, мільйонні заробітки Єфремова розсекретили в мережі: найскромніший договір на 900 тисяч.

Знай.ua писав, "Скількох вбили?", - самотній пікетник назвав винних у смертельній ДТП з Єфремовим.