Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію кадрів, відправившись в гості до рідного Хмельницького і відвідавши найближчих людей, особливо улюблених племінниць. Так, артистка похвалилася поповненням у великій родині - тепер у них живе маленький і дуже пухнастий сірий кролик. Леся зізналася, що не всі зраділи новому малюкові - діти щасливі, а ось бабуся не в захваті. Пес красуні породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік взагалі облизався, прийнявши товариша за смаколик.

Купили кролика😁 Діти щасливі. Бабуся ні. Рафік облизався

Фолловери не пройшли повз: "Зачекайте поки виросте-радіти не буде ніхто.", "Я б летів вже на мусорку разом з кролем☺❤️", "не мала Леся клопоту, купила кроленя"," просто в бабусі вже є кроляча Шапка", " класна тітка. Дітям пощастило!", "Ой який гарний кроленок🔥 🔥 🔥 🔥"," навіть не знаю, хто тут миліше😁 😉"," ах ці ноги ноги😍 😍 😍 🔥", " ой яке гарне кроленятко)".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзнасити, що раніше Леся Нікітюк виставила кумедний колаж, показавши, як виглядає без краплі макіяжу і після незвичайного перетворення. Так, артистку загримували, перетворивши на якусь казкову істоту. Красуня запропонувала вгадати, хто ж вона така: відьмачка, Магура або взагалі "алкашка".

До слова, численна аудиторія Лесі почала цікавитися, хто ж така Магура. Магура-персонаж слов'янської міфології, дочка бога грому і блискавки Перуна, така собі українська інтерпретація скандинавкої Валькірії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.