Скандально відома російська співачка Лоліта, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Після розставання з чоловіком співачка сильно схудла, чим не перестає хвалитися перед фанатами в соцмережі. А цього разу вона опублікувала дивне відео, на якому демонструє не тільки фігуру, але і щось схоже на танці на пілоні.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити Лоліту, яка стоїть в купальнику на табуретці і знімає штори, щоб випрати їх. У момент, коли штори впали на підлогу, а в руках співачки залишився один карниз, з нею сталося щось дивне - вона почала виконувати еротичний танець. Однак, це Мана швидко закінчилося, і зірка схопила штори, щоб відправити їх в прання. У підписі до публікації Лоліта написала: "Мені простий невластивий". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію виконавиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Лоліту "спалили" в чорному джипі з давнім другом Путіна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лоліта розкрила секрет свого неймовірного схуднення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська новою зачіскою і стрункою фігурою заново закохала в себе.