Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, відправившись в довгоочікувану відпустку в Фетхіє, Туреччина, насолоджуючись морем з блакитною водою і неймовірної краси природою. Так, артистка позувала на яхті в міні-бікіні з квітковим принтом, грайливо занурюючись у воду і піднімаючись по трапу, засвітивши ідеальну фігуру і мотивуючи тисячі українок. Також красуня пожартувала, що в її розклад на тиждень входять лише сонячні ванни, плавання, безліч смачної їжі і здоровий сон.

розклад на тиждень: ☀️💧🌊🍱🍩😴

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "клас🔥", " Викрадуть турки...", "Яка ж ти красива! І світишся внутрішньою красою! Це величезна рідкість!☀ ️ 🙏 💜 ", "Шикарна🔥 🔥 🔥", " богічна моя♥️"," по п'ятницях їж пончики, а всю суботу спиш?) ", "Гарний розклад😍", " Нереальна😍", " ідеальне тіло😍 крапка.", "Хто ж ти гороскопу, я закохався в твою попу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.