Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося яскраве фото красуні, що складається з колажу з кращими вечірніми вбраннями Тіни чорного кольору. Так, артистка позувала на різних червоних доріжках і зйомках телешоу в розкішних облягаючих сукнях, які вигідно підкреслювали її фігуру, а більшість з них також не приховували пишне декольте культової блондинки.

#БитваКольору Кращий образ Тіни в чорному ♪ Напиши свій варіант в коментарі👇

Фолловери засипали Кароль компліментами і почали вибирати: "1 і 2, але взагалі Тіна сама по собі просто ❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥Так що найкрасивіша Тіна", " як один розумний чоловік говорив, хоч мішок на неї одягніть буде просто чудово виглядати!😂 Так і тут тіні ПРЕКРАСНО у всьому!!!!❣️", "мені здається чи вона ідеальна в кожному вбранні 😍 ні, не здається", "1,2 просто ну інше теж ❤️❤️", "Все просто 💥", "Неможливо вибрати 👍усі", "Тут не можна вибирати, Все шик ❤️💋", "2 але взагалі вона завжди 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.