Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID - 19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію, а тепер ще й заінтригувала численних шанувальників новинкою - прем'єрою кліпу на пісню "Твоей любимой".

Так, артистка зізналася, що запланувала дату виходу ролика на 18 серпня, а також засвітила кадр, на якому чітко видно, що в стрічці знялася її маленька красуня-донька Софія.

18/08/2020 довгоочікувана прем'єра кліпу… #ТвоейЛюбимой 💋

Фолловери не пройшли повз: "Ой, ураа! Дуже чекаємо😍 😍 😍 🔥", " аааа 😍 😍 😍 😍 Ось це дійсно сюрприз!!! Як несподівано! Дуже чекаємо 🤗", "Урааа❤️чекаємо прем'єру @anilorak 🔥", "@anilorak Як чудово що і Сонечка там знімалася, впевнена кліп буде зворушливим і романтичним судячи з закоханими у ньому😍❤️", "З нетерпінням чекаємо🔥🔥🔥", "ОАРАОАОАОАОАОАРВ НАВІТЬ СОНЕЧКА ЗНЯЛАСЯ В КЛІПІ😍😍😍😍 ДУЖЕ ЧЕКАЄМО 💗".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.