Відома українська співачка Оля Полякова підтримала білорусів під час масових акцій протестів. Як відомо, в Білорусі пройшли президентські вибори, в яких знову переміг Олександр Лукашенко. Ці вибори називають сфальсифікованими, а результати голосування призвели до масових протестів у країні. У своєму посланні українська зірка заявила про жорстокість, з якою держава ставиться до протестувальників після виборів.

Читайте Знай в Google News!

"Немає ніяких виправдань подібної жорстокості! І ніяка влада не варта каліцтв і життів! Чіплятися за неї такими маніакальними засобами може тільки психічно хвора людина! Я не можу дивитися на те, з яким люттю б'ють людей ті, хто покликаний їх захищати! Це підло! Це жахливо! Так не можна! І це ні до чого доброго не приведе! А ще більше я обурена тими, хто це все намагається пояснити і виправдати... "Правитель має ворогом весь народ, не убезпечить себе ніколи; чим до великих жорстокостей буде він вдаватися, тим слабкіше стане його державний лад". Ніколо Макіавеллі, Государ. Люди, бережіть себе! Білорусь, живи!",- написала Полякова у своєму Facebook.

Нет никаких оправданий подобной жестокости! И никакая власть не стоит увечий и жизней! Цепляться за нее такими...

Geplaatst door Оля Полякова op Woensdag 12 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.