Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, а цього разу Галкін виклав незвичайне відео, в якому похвалився сімейним дозвіллям.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити Аллу Пугачову, яка разом з двома дітьми прогулюється в полі серед стерні. Сам Галкін, очевидно, все це знімає на телефон. Трохи вдалині видно силует палацу - мабуть, це особняк зоряної пари. На прогулянку 71-річна Алла Борисівна вийшла в коротких джинсових шортах і білій футболці, її волосся розпущене і майорить на вітрі. Треба сказати, що виглядає вона дуже молодо і свіжо. У підписі до публікації Галкін написав: "Замок, поле, сім'я, рідний простір #Росія". Фанати кинулися активно обговорювати відео, засинаючи сімейство компліментами і захоплюючись видами в кадрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.