Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Христина Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу дівчина показала кумедні знімки з веселої фотосесії на яхті.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою телеведуча з'явилася, лежачи на яхті в різних позах. На ній один тільки ледь помітний купальник бежевого відтінку з цікавим візерунком, який практично зливається з її шкірою. Волосся Христини недбало укладені, а на її обличчі модні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Лебідь жартівливо написала: "перше фото: коменти про анорексію. Друге фото: моє ставлення до них". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію телезірки, і почали активно її обговорювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.