Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вже встигла розкрити кілька своїх планів на майбутнє - зовсім скоро вона стане учасницею свіжого проекту "Маскарад" від телеканалу "1+1", який вийде на екрани вже восени. З цієї нагоди красуня приміряла розкішне вбрання: білосніжну блузу з глибоким декольте і чорну спідницю, а образ доповнила босоніжками золотого кольору з маленькими ланцюжками.

в очікуванні старту найзагадковішого проекту цієї осені. Неймовірно барвистого, веселого та яскравого проекту на 1 + 1 @maskarad_1plus1. Ви будете здивовані, як була здивована Я. Ps. Дякую за неймовірний look @olgaslon і всім твоїм феям ☺ ️ люблю! Як вам образ?

Фолловери не пройшли повз: "красуня😻❤️", "розкішно розкішна", " чекаємо з нетерпінням 😘 😘 😘 новий образ 🔥 💣 Наталя, спасибі за вашу творчість😘 😘", " образ вражає!!!Ви неймовірні!👍👍👍 Приголомшливі🔥!!!", "Шикарна🔥 🔥 🔥", "Красунечка❤️🔥".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".