Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне селфі, порадувавши численних фанатів раптовою новиною - вони з Юрієм Горбуновим готуються до продовження такої улюбленої багатьма українцями комедії "Скажене весілля 3", де сам артист незмінно зіграє священика. Так, Потап позував у гримерці, приміряючи густу сиву бороду і довге волосся, поки аудиторія гадала, що ж станеться в новій частині стрічки.

Бог любить Трійцю!! #скаженевесілля3 ми почали!!!

Фолловери не пройшли повз: "Гендальф?!) ", "Я радий що буде третя частина . Чекаю з нетерпінням", " тепер несподівано з'явиться син?😂 ", "А там кого заміж видавати будуть? , невже ще одна дочка є?!?))) ", "Потап чудовий просто!", "А де потерр?", "Дамблдор"," Льош таке ощющение що ти постарів років так на 50", " клас 👏!", "Грим-бомба!!!👍👍👍", "Непогано!!!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Каменських в піжамці показала, як розважається з найкрасивішою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.