Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У свіжій публікації знаменитість обрадувала шанувальників крутою новиною – скоро реліз її нового альбому!

"Приїхала обговорити з моєю найкращою командою #Nice2CU реліз нового альбому. Стільки всього крутого готуємо для вас 🔥 і мені вже по-справжньому не терпиться вам його презентувати!"- написала Каменських.

Пост артистка супроводила милою фотографією, на якій вона позує, сидячи в м'якому кріслі за рожевим ноутбуком. На задньому тлі можна помітити численні нагороди та премії Насті.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Красуня🔥 🔥 🔥", "Туди ще статуетку Греммі треба поставити! ✌️", "Природна краса💓", "Чекаємо😻", "Божественна ❤️", "Яка гарна 😍😍💖", "Сама милота😍", "Ураааа🔥🥳💣 чекаю на ваш новий альбом🔝", - відзначили фанати в коментарях під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці бурхливо обговорили гарячі танці Насті Каменських.

Як повідомляв портал Знай.uа, репер Потап поділився радісною новиною і показав, як готується до зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася гарячими кадрами, позуючи серед екзотичних рибок.