Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскраві кадри з виступу на морському вокзалі Одеси 8 серпня, позуючи в компанії красенів-танцюристів. Так, артистка вийшла на сцену і виконала кращі і такі улюблені численними українцями хіти, примірявши чорну міні-сукню, довгу накидку з бахромою і шкіряні чобітки, підкресливши при цьому струнку фігуру.

трохи 📸 післясмаку від концерту в Одесі 1,2,3 або 4?

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Білик компліментами і висловлюючи враження від концерту: "Королева 👑 найкрасивіша співачка😍", " Просто бомба,отримав. Море задоволення, спасибі вам велике, Ви велика молодець🤗🤗🤗😘😘💋💋💋❤️❤️❤️", "Прекрасна Ірина🌹", " Іруся, який крутий у Вас лук!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ І балет🔥 🙏 😘", "спасибі велике за незабутні враження, Ірочка ти найкраща назавжди, люблю😍", " прекрасна ❤ ️ дякую за чудовий вечір!!", "Незрівняна! Чарівна! 🌷".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.