Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний архівний кадр, позуючи на терасі за сніданком на тлі блакитної води і екзотичних пальм.

Так, артистка зізналася, що обожнює цей спогад, який пахне для неї свіжим морським вітром і солоною водою. При цьому красуня була без краплі макіяжу, а грайливі кучерики прибрала в хвіст, зачаровуючи натуральністю.

я закриваю очі, я вирушаю туди Де шумить океану чарівна Бірюза 🌊 ⠀ Спогад, який пахне морем і свіжим морським вітром ❤️

Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасна😍", "Краса яка 😍", "Я теж хочу туди ,де шумить океану чарівна бірюза 😂😂😂 Красуня❤️", "яка ж ти красива💖💖💖", "Шикарне фото👍", "Боже , яка Красуня , просто обожнюю♥️❤️", "Божечки😍", "Яка тут мила🤗🤗🤗", "Господи, не жінка,а мрія))❤️", "Дуже гарна, така справжня , щира 🥰❤️🤩", "Така мила💋💋💋💋".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.