Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Недавно артист виклав кумедне відео з однієї з центральних вулиць Києва, де помітив дивного персонажа - мумію, з якою радісно фотографувалися жителі столиці. Втім, звернув увагу Влад на незвичайного чоловічка не просто так - зовсім скоро він і Наталія Могилевська стануть учасниками свіжого проекту "Маскарад", який вийде на телеекрани вже восени на каналі "1+1". Суть шоу полягатиме в тому, щоб відгадати, яка знаменитість ховається під важким костюмом, а це буде зовсім непросто.

Що відбувається?..😱 ⠀ Мумія в центрі міста!..🤫

Фолловери залишилися в захваті: "Мені здається це джміль😂 😂 😂 😂", "Потап трохи поправився на карантині", "Це ж з мультика Дракула!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.