Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила гарячий кадр, позуючи на зйомках нового кліпу чоловіка "Бомба-ракета" лише в боді тілесного кольору, засвітивши розкішну фігуру навіть після народження трьох дітей.

Так, артистка розслаблялася в підвісному кріслі-гойдалці, попиваючи лате, а також зізналася, що через 10 хвилин знову приступить до роботи, зазначивши, що настав довгоочікуваний крайній день зйомок, а двох старших дітей вони з Сергієм відвезли на відпочинок в табір.

Всім доброго П'ятничного дня!☀️ Відвезли дітей до табору. Зараз 10 хвилин coffe time і go в крайній знімальний день «БОМБА-РАКЕТА" 💣 🚀 🎥 Як Ваші справи? Що хорошого відбувається?👇🏻

Фолловери засипали Сніжану компліментами: "Така сильно красива😍 😘"," витончена🔥 🔥 🔥 🔥", " Раніше я захоплювалася просто Сергієм Бабкіним. Але, коли я дізналася про Вас, я зрозуміла чому... Тому що поруч з ним така жінка. Ви прекрасні!", "Ви🔥 🔥 🔥"," ви неймовірна! ☺️☺️☺️", "Богиня ❤️", "Яка ви наповнена красою і любов'ю🙏😍", "Дуже красива😍😍😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.