Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала кумедні фото з подорожі в Карпати, на яких здорово продемонструвала свою розтяжку, а в підписі до них розповіла про одну з найкрасивіших локацій серед гір.

Читайте Знай в Google News!

"Озеро Синевир-око Українських Карпат. Ви рекомендували - ми поїхали. Чесно, це неймовірно красиве місце. 100% заслуговує бути в списку чудес України. Ви тільки уявіть, озеру Синевир близько 10 тисяч років, і утворилося воно ще в післяльодовиковий період - сказав нам гід. А ще у цього місця є романтична, але сумна легенда: вода в озері з'явилася від сліз графині Синь, на місці, де був убитий її коханий - простий пастух Вир. Якщо скласти імена двох закоханих, вийде назва»Синевир". Як би там не було, це озеро просто must visit для відвідування. Обов'язково побувайте тут. До речі, як вам такого формату пости? Розповідати більше про місця, які відвідую? P. S "Даш, знову шпагат на фото?", який сенс у ваших повідомленнях, якщо все одно шпагату бути", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.