У п'ятницю, 14 серпня, в Москві пішла з життя російська естрадна співачка Валентина Легкоступова. Зірці було всього 54 роки. Про це повідомила її донька Анетта Бриль на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні о 15:30 не стало чудової світлої людини, найкращої у світі мами, доньки та бабусі. Світла пам'ять", - написала донька артистки.

Варто відзначити, що подробиці трагедії Анна Бриль вирішила опустити.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

11 серпня стало відомо, що виконавиця хіта "Ягода-малина" з 23 липня не виходила на зв'язок з донькою і сином. Валентину нібито знайшли в московській квартирі в стані алкогольного сп'яніння з численними травмами. Вона перебувала там з чоловіком Юрієм Фірсовим, теж у стані сп'яніння.

Їх госпіталізували в наркологічну клініку, звідки Фірсов втік, а потім артистка впала в кому. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Легкоступову підключили до апарату ШВЛ.

Валентина Легкоступова – радянська і російська естрадна співачка, викладачка і заслужена артистка. Народилася в Хабаровську, дитинство провела у Феодосії.

З 1985 по 1990 роки навчалася в Державному музично-педагогічному інституті імені Гнесіних у Москві. Паралельно з навчанням Легкоступова почала будувати свою музичну кар'єру-працювала в Тульській обласній філармонії і співпрацювала з композитором Раймондом Паулсом.

У 1987 році Валентина написала свою знамениту пісню "Ягода-малина".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, американський актор Карл Райнер, який зіграв шахрая Сола Блума у фільмах "Одинадцять...", "Дванадцять..." і "Тринадцять друзів Оушена", помер на 99 році життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, пророчі слова Жанни Фріске перед смертю розлетілися, як блискавка: "Заслуговуєш...".

Також портал Знай.uа писав, що батько Жанни Фріске розповів, як можна врятувати онкохвору Заворотнюк.