Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала кумедне фото з подорожі в Карпати, на якому продемонструвала свою розтяжку, а в підписі до нього розповіла про свою подорож.

Читайте Знай в Google News!

"Українська краса і колорит – це не одна Одеса, Як я вже говорила. Хоча, мені здається, всі поїхали саме туди. Наша країна дуже багата на прекрасні місця, побувавши в яких, захоплює дух. Ми вирушили у сімейну подорож на Закарпаття. Зупинилися у наших близьких друзів, в родині моєї дорогої Сашки @dr.fedorenko_alexandra (саме вона приїжджала до мене на Холостяк). Як же приємно, ось так спонтанно вирішити, зібратися, згадати дитинство, побути з найближчими і рідними. Дуже ціную це. Ну а ви, напишіть. Хто проживає в цій неймовірній місцевості? Які класні місця в Карпатах та Закарпатті порадите?",- написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще