Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру в групі "ВІА Гра" і знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі оригінальне фото, на якому з'явилася в досить незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про те, як доглядає за обличчям.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Надія з'явилася в цікавій локації, на ній чорний топ оригінального фасону з смугастими бретельками, крізь які просвічується пружне декольте. Волосся співачки недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж і сліпуча посмішка – її головна принадність. У підписі до фото Мейхер розповіла, як доглядає за обличчям, і про те, що не вдається до послуг пластичних хірургів. "Багато хто з вас знає, що я скептично ставлюся до всякого роду ін'єкцій і до пластичної хірургії... Я ні в якому разі не нав'язую свою позицію. Кожен в праві сам вирішувати, як обходиться зі своїм обличчям і іншими частинами тіла... Дана інформація опублікована лише для тих, кому важливо зберегти природність особи, залишаючись собою як всередині, так і зовні. В цьому випадку для себе відкрила цікаву методику, якою із задоволенням ділюся з вами...",- написала співачка і повідала про методику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.