Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу несподіване фото з колишнім чоловіком Едгаром Камінським і їх спільними дітьми. Схоже, саме заради дітей колишнє подружжя на час об'єдналися і вирушили на відпочинок до Одеси.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, знятому на пляжі, видно все зоряне сімейство, Слава закутала дітей в Рушники, мабуть, вони тільки що з води. По центру сидить Едгар, діти прилаштувалися з боків, а співачка придбала всіх ззаду, вона весело регоче, дивлячись в камеру, як і її колишній чоловік, а ось малюки щось не дуже в настрої позувати. У підписі до фотографії Камінська загадково написала:"Дельфін і русалка, вони, якщо чесно...". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, користувачі в захваті від об'єднання парочки, багато хто вважає, що вони все ще можуть зійтися і бути разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.