Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, мабуть, з якихось зйомок, проте в підписі до нього розповіла про тонкощі виховання дитини.

Читайте Знай в Google News!

"Батькам необхідно трохи застаріти, щоб поступитися місцем дітям" – це цитата з Книги #TheWojWay, Естер Войджіцкі. Я впала в подив і була зовсім не згодна з цим висловлюванням, тому що бути сучасним – це моє кредо. Мені здавалося, як тільки випаду з інформаційного поля, перестану розвиватися, моментально деградую, втрачу нитку з підростаючим прогресивним поколінням, яке вже на кілька кроків попереду. Дуже страшно чогось не встигнути, дуже не хочеться бути outsiderОМ і застарілим предком, над яким підсміюються діти за старовину і мамонтизм думок - це в мені говорять мої комплекси.

Але такий принцип життя є утопічним, адже коли батько прагне бути у всьому прогресивніше, розумніше, краще дитини, з'являється дисбаланс в їх відносинах. Тому-то і треба дати можливість дітям навчити нас чогось нового, поділитися незвичайним досвідом, ф'южен-підходом до життя. В іншому випадку, вони завжди будуть відчувати себе пригніченими, ущемленими, сумніваються в собі і своїх переконаннях. А мені то цього зовсім не хочеться. І ось вже зараз я готуюся до того, що наш син все-таки подорослішає і, сподіваюся, стане на голову вище своїх батьків, буде освіченою і крутіше, кращою версією нас з Владом. Вже цікаво подивитися, як Михайло Владиславович почне вчити нас життя і буде розповідати, що наші методи виховання – "це минуле століття". Для такого я готова застаріти", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.