Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на кухні їх з чоловіком Потапом будинку без краплі макіяжу і попиваючи чай.

Так, артистка приміряла напівпрозорий білосніжний халатик, а вологе волосся обмотала масивним махровим рушником, доповнивши образ сережками, укритими дорогоцінними каменями. При цьому красуня зазначила, що новий тиждень для неї - можливість почати все з чистого аркуша, мотивуючи тисячі українок.

Доброго ранку! 🤍 Новий тиждень-новий старт і можливість почати з чистого аркуша! ⚪️ Цей тиждень може стати захоплюючим, продуктивним і наблизити нас до своїх цілей ✨ ⠀ Все залежить від нас самих! Тому давайте зробимо цей тиждень крутим і незабутнім! ⠀ Вірю, що все вийде! Удачі 😘

Фолловери не пройшли повз: "Люблю тебе ти найкраща😍😍😍😘😘😘❤️💞💖💖♥️🔥🔥🔥🔥", "красуня!", "Ну яка гарна! 🔥 🔥 🔥 ", "Красуня! Як завжди сяєте😍 😍", "сережки в тему.", "Вам біле вбрання дуже личить","Красотуля❤️".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uuа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.