Здається, що російська балерина Анастасія Волочкова влипла у великий скандал. Справа в тому, що її так званий коханець Владислав Фоменко зажадав у суді від неї і адвоката 130 мільйонів рублів (48 млн грн).

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на дані у відповідному позові, який отримав суд.

Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/

Варто трохи розібратися в ситуації. Так, кілька місяців тому в ЗМІ виступив чоловік раніше неодноразово судимий за грабіж (засуджений в Москві в 2002 році), загрозу вбивством або заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю (засуджений в Твері в 2014 році, амністований) і шахрайство (знову засуджений в столиці в 2016 році) уродженець Таджикистану Владислав Фоменко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік розповів, що він був мільйонером, нібито співмешканець з Анастасією Волочковою і, нібито, був змушений розплатитися за ремонт в особняку діви. Він мав намір подати на Волочкову до суду. Як стало відомо журналістам, "мільйонер" дотримав своє слово, і днями в Красногорському суді було зареєстровано позов, який сьогодні поштою отримали відповідачі: сама балерина і адвокат Юлія Вербицька (Линник).

Анастасія Волочкова, фото з вільних джерел
Анастасія Волочкова, фото з вільних джерел

Позивач в заяві вказує, що проживав з Анастасією Волочкової з жовтня 2014 року по травень 2015 року в цивільному шлюбі. Владислав пише, що "був використаний" балериною з метою безпідставного збагачення, а саме – вона попросила його залучити знайомих будівельників, щоб вони зробили ремонт в її новому будинку. Робітники оцінили роботи в 30 мільйонів рублів і Анастасія, нібито, гарантувала оплату. Але під кінець робіт, Перебуваючи, нібито, в підживленні, вигнала роботяг, припинивши з ними всі відносини. Бізнесмен стверджує, що сплатив всю суму.

Зі слів Фоменка, ситуація, яка привела його за грати, пов'язана з боргами, в які він заліз через кохану. Після звільнення він марно намагався зв'язатися з Волочковою. Балерина була, нібито, вагітна від бізнесмена.

Але Владиславу довелося лише поспілкуватися з представником зірки, яка, за його твердженнями, публічно звинуватила його у брехні і заявила, що він хворий психічно. Моральну шкоду і страждання "коханець" прими оцінив в кругленьку суму – 100 мільйонів рублів. У позові він вказує, що в результаті дій відповідачів "все життя пішло під укіс", і з нього "зробили посміховисько".

Ось, як прокоментувала позов співвідповідач Волочкової Юлія Вербицька (Линник): "Позов став неприємною несподіванкою для Анастасії. Ми думали, що все обмежиться ток-шоу, але раз так, то із задоволенням чекаємо на суд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Волочкова вийшла з темряви в "дірявій" сукні.

Як повідомляв Знай.uа, екссолістка "NikitA" вразила розтяжкою, про яку Волочкова тільки мріє: "нога робоча".

Знай.uа писав, дружина Павла Волі розсунула ноги перед дідом: слідом за Волочковою.