Відома російська співачка Наташа Корольова стала гостею екскурсії на одній з ферм, де знаходилася велика кількість різних домашніх тварин. Співачка приїхала на місце на УАЗі, на борту якого красувався напис "Бухлобус", а ззаду до автомобіля прикріплений бак з міцним напоєм. Артистка, недовго думаючи, відкрила кран і продегустувала напій просто з пригорщі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі в мережі Instagram.

"Все як треба. Тут краник. Ось так берете в ручечку самогоночку. Ух, хороша", - коментує Наташа відео, яким поділилася з підписниками.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потім Королева вирушила на пташник: артистка мило "поговорила" з величезною зграєю гусей, курей і качок, а після вирішила виконати їм свою пісню.

"Сині Лебеді, світлі сни, горді птахи чарівної весни. Ви обдурили мене, полетіли за далеку далечінь", - проспівала Наташа. Але душа артистки була незадоволена відсутністю реакції "залу", і вона звернулася до птахів зі словами: "А тепер всі разом!", а після заспівала ще раз.

Завершивши куплет, зірка вклонилася "слухачам" і подякувала їм за увагу: "Дякую! З вами була Наташа Корольова". Ймовірно, в цю подорож співачка вирушила без чоловіка: Сергій Глушко, який залишився вдома, демонструє підписникам безлад у ванній, а разом з ним і себе голого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Королева нюхає гриби, хоча виходила просто на прогулянку: "вчила бабуся колись".

Як повідомляв Знай.uа, Королева нічого не робить зі своєю кошлаткою, навпаки - дає поради.

Знай.uа писав, "Так і Уму Турман затьмариш": Корольова точно повторила легендарний образ з "Кримінального чтива″.