Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов.

Так, артистка трепетно привітала з 15-річчям таке улюблене українцями шоу "Світське життя" з її незмінною ведучою Катею Осадчою, виступивши в столичному ботанічному саду ім. Гришко. При цьому Наталія вбралася в яскраво-помаранчеву вечірню сукню з глибоким розрізом на нозі, позуючи в оточенні напівоголених танцюристів в синіх костюмах з латексу. До слова, повний випуск яскравого шоу з нагоди дня народження можна буде подивитися вже 24 серпня на телеканалі "1+1".

велике святкування 15-ти річчя @svitsketv 24 серпня о 20: 30 на @1plus1 Політаємо? ✈️

Фолловери не пройшли повз: "Ну блін мадонна і все!", "Є в цьому магія ❤️🔥", "Ти просто найкраща❤️", "Політаємо🌟", "ось хто фурор серед усіх гостей, так це приголомшлива 🔥 💣 💥 Могилевська", " @nataliya_mogilevskaya політаємо вааав чекаю класно ви неймовірна🔥 💣 💥❤️🔥 😘".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".