Микита Добринін-один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, але цього разу показав милий кадр, на якому позує без Даші, а в підписі до нього розповів, як змінилося його життя через карантин. На новому фото Зоряний красень зображений на прогулянці в красивому місці, куди вийшов в сірих брюках і темній сорочці, він з легкою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до кадру Микита розповів про свою роботу.

Читайте Знай в Google News!

"Розповім вам більше про свою роботу. Довгий час я працював в прямому ефірі, передавав вам привіти і ставив пісні на замовлення. Довго мріяв про свій проект на ТБ і нарешті це сталося, через два роки роботи в ефірі. Було багато крутих проектів на першому, MTV, 1 + 1. Потім ми з Олею @cybulskaya почали вести свій хіт-парад на радіо і на телеканалі М1. Перший музичний досі залишається моїм улюбленим каналом. Рік я був головним редактором чоловічого журналу XXL і я дуже вдячний @boykoulyana і @niloveditor, що тоді довірили мені цю справу і запросили в найсильніший Видавничий дім. Але завжди хочеться йти далі і розвиватися. Зараз я продовжую вести телепроекти, знімаю для ютьюба і розвиваю свій блог в неті. Мені подобається бути онлайн, завжди на зв'язку з вами", - написав Добринін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще