Популярна ведуча з українським корінням Регіна Тодоренко стане разом з Настею Івлєєвою новою ведучою сезону шоу"Орел і решка". Про це стало відомо завдяки Stories Instagram дівчини.

Читайте Знай в Google News!

"дорогі мої друзі, за статистикою, 90% моїх передплатників жадають побачити мене і Анастасію Івлєєву в тревел-проекті "Орел і решка". Ну що ж, ваші мрії збудуться зовсім скоро", - сказала вона.

30-річна Тодоренко швидко відійшла від скандалу, коли вона звинуватила жінок, які піддаються домашньому насильству, що вони самі в цьому винні. Тоді історія викликала широкий резонанс і з нею навіть скасували співпрацю деякі бренди.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати прийшли в захват від новини про призначення Тодоренко в якості нової ведучої, а от інші користувачі мережі відзначили те, як вона як птах Фенікс в короткі терміни після репутаційного скандалу повернулася на екрани телебачення.

Крім "Орла і Решки" Регіна візьме участь в шоу "Танці на льоду" і зараз активно тренується з партнером на ковзанці.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

"Регіна Тодоренко-ну прямо наш птах-Фенікс. Справжня жінка з палаючою хатою та іншими побутовими заморочками, яка, не встигаючи впасти, тут же піднімається. Після страшного репутаційного скандалу вона повертається на телек в новому сезоні. Причому відразу на 2 канали: на першому - в якості учасниці танців на льоду, на П'ятниці - в Решку. Саме час запускати марафони, як полюбити себе і вийти з будь-яких ситуацій. Продажі будуть космічними",-пише Telegram-канал"тільки нікому..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тодоренко накинулася на Київстонера і взяла в рот банан.

Як повідомляв Знай. ua, Регіну Тодоренко на льоду "принизили" її ж розтяжкою, такого красуня не очікувала.

Також Знай. ua писав, що Регіна Тодоренко встала на коліно перед одруженим чоловіком.