Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраві уривки відео, позуючи в різних розкішних вбраннях на Софіївській площі в Києві на честь Дня Незалежності України 24 серпня.

Артистка разом з такими культовими зірками, як Тіна Кароль, Джамала, Потап, Руслана, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Сергій Бабкін, та іншими підготували подарунок нашій Батьківщині, виконавши попурі з 42 легендарних композицій. Сама Ольга продемонструвала уривки пісень "Ветер Надежды" Євгенії Власової і "Wild Dancer" Руслани.

З Днем Незалежності!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Мурашки по шкірі😻", "Оля-терміново на Євробачення!!!🌼 🌼 🌼 ", "Вау як оригінально вітаю Вас з Днем Незалежності України🇺 🇦 💙 💛 🇺 🇦"," Я люблю Поляковууу)))💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗", "Співали дуже круто !!!! 🇺 🇦", "Ось кого потрібно відправляти на Євробачення!!!", "Виступ🔥 🔥", "З Днем Незалежності!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.