Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка вже встигла видати нового партнера - ним став Дмитро Дікусар.

Так, Слава вирішила провести останні дні літа насолоджуючись сонечком і морем, відправившись в Бердянськ і показавши, як відсвяткувала там 29-й День Незалежності України 24 серпня. Красуня позувала у воді, примірявши монокіні чорного кольору з глибоким декольте, похвалившись стрункою фігурою і доповнивши образ масивними сонцезахисними окулярами.

а як ти провів свій День Незалежності ?

Фолловери не пройшли повз: "Оце Бабка! Оце Славка!!!))) Ви-красуня неможлива!!! А яяяяяякк співаєте)))😙", " Наша красуня🤩 😁", "улюблена співачка!💐👍", "Фото-Супер 👌🏻🔥", "Ого, це найкрасивіше фото, так просто, гарно і ніжно 🤩💖".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.