Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист вперше за довгий час показав численній аудиторії свого сина Артемія, який народився в 2003 році від колишньої дружини Марії Банкової. Варто відзначити, що в шлюбі з Марією у виконавця з'явилося на світ двоє синів - Артемій (16 років) та Іван (11 років). Разом зі старшим хлопчиком гордий батько відправився в Сочі, показавши там скульптуру самого себе коло одного із закладів, прикрашену стразами.

Артеміус @artemiy_ga зацінив!

Фолловери не пройшли повз: "як виріс Артеміус і як схожий на свого чудового тата! Відпочивайте, скоро в школу і нехай у Вас все буде чудово!😍 ", "❤️мій улюблений", " красунчики, всі троє🤣 👍 🏾", " батя у тебе зірка, артеміус! Мрія багатьох!", "Татова копія! Відмінний пацан!👍 👍 ", "Андрійко, будьте здорові і щасливі всі!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Треба було між двома Андрюхами стати.Тоді бажання 100% б збулося😊 😍 👍".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку