Синові відомого російського актора Дмитра Нагієва Кирилу 28 років. Сьогодні цьому красеню можна нічого не говорити — йому достатньо тільки поглянути на даму, щоб серце забилося в шаленому ритмі. Кирило і так виглядав чудово, але мабуть йому мало мільйона жіночих сердець.

Читайте Знай в Google News!

Молодий холостяк вирішив перещеголяти свого відомого батька, і радикально змінив свій образ. Тепер брутальний мачо виглядає так! Милуйтеся цим елегантним хлопцем. Про це пише одне з російських видань.

Кирило Нагієв, фото: Instagram
Кирило Нагієв, фото: Instagram

Навіть ідеальним знаменитим красенцям хочеться стати ще краще. Зазвичай це пов'язано з якимись змінами в житті. А може у Кирила нове кохання? Після того як фото Нагієва–молодшого потрапило в соцмережу, його ніхто не впізнав. Але потім всі шанувальники актора просто закидали його компліментами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Кирило Нагієв, фото: Instagram
Кирило Нагієв, фото: Instagram

А в такому образі Кирило був до зміни іміджу. Довга чорна борода надавала акторові солідності і додавала зайвих 10 років. Дорослий і крутий чоловік! Син Дмитра Нагієва став ще більше схожий на батька, адже у нього з'явився фірмовий "нагієвський прищур". Фоловери відразу відзначили схожість між ними. Захоплені шанувальники (так, що гріха таїти, в основному шанувальниці) бурхливо обговорюють новий лук актора.

Кирило Нагієв, фото: Instagram
Кирило Нагієв, фото: Instagram

Кирило здивував новим і стильним образом своїх шанувальників. Всім припав до душі його елегантний лук. Але одне можна сказати точно, що з бородою або без бороди, син Нагієва виглядатиме привабливо. Адже вся справа в харизмі, шаленій енергетиці і сексуальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Дмитро Нагієв 8 років ховав позашлюбну дочку: що відомо про малятко і її матір.

Як повідомляв Знай.uа, таємничий Дмитро Нагієв розповів про кохану жінку - "Дослужилася зі мною...".

Знай.uа писав, не розгубив циганську пристрасть - як виглядає зірка серіалу "Кармеліта" через 15 років.