Сім'я супермоделі Наталії Водянової суворо дотримувалася режиму самоізоляції протягом декількох місяців. Наприкінці літа, завдяки зняттю обмежень, у 38-річної знаменитості та її рідних з'явився шанс на відпочинок за кордоном.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно російська манекенниця разом з нареченим і дітьми вирушила в Сен-Тропе. Тепер Водянова постійно радує шанувальників новими фотографіями з казковими пейзажами французького курорту.

Буквально днями супермодель виклала на своїй сторінці в Instagram знімок з 14-річною донькою Невою. Мама та донька позують у роздільних купальниках, засмагаючи на пляжі.

"Доньки-матері @neva_portman👩❤️👩", - ніжно підписала кадр Наталя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Красуні♥️♥️. 4 приголомшливих хлопця і ідеальна красуня донька! Скільки праці... і при цьому виглядати на 20ть. Не втомлююся дивуватися і пишатися Вами, Наталя!", "Така мила дівчинка у Вас, Наталя! І така ж добра, як ви, це видно) Добра Вам!", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Наталія Водянова продемонструвала не тільки вражаючу зовнішність, а й богатирську силу під час візиту до аланського Богоявленського жіночого монастиря.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Водянова шокувала своєю промовою на стадіоні Уемблі: голосно і чітко "місячні".

Також портал Знай.uа писав, що співачка Світлана Лобода в розпал карантину звернулася до фанатів за допомогою: "Грошей немає".