Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова, після чуток про їх розлучення, показала незвичайне відео, на якому позує в образі героїні "Кримінального чтива" Уми Турман.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася з чорною перукою-каре на голові і яскравим макіяжем на обличчі з насиченою червоною помадою і грубими темними стрілками. Актриса знімає себе сама на телефон, вона кривляється в об'єктив і пританцьовує в кадрі. У підписі до публікації Асмус написала: "Аліса любить себе". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, її засипають компліментами, порівнюючи з Умою Турман, а деякі навіть зі співачкою Ріанною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.