Відомий російський співак, якого знають і люблять в Україні, Олександр Малінін в останні кілька років став активним користувачем соціальних мереж, де з радістю ділиться зі своїми підписниками цікавими моментами з життя. Так, нещодавно співак похвалився відпочинком, який проводить зі своєю дружиною недалеко від Риму в Форте-деї-Мармі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Малініна в мережі Instagram.

Публікація Олександра Малініна, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Малініна, скріншот: Instagram

"А моя головна новина - кохання живе!!!", - підписав свіжу публікацію Олександр Малінін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що нова фотографія буквально за кілька годин зібрала більше 4 тисяч лайків і безліч коментарів з компліментами від відданих шанувальників. На свіжій фотографії можна спостерігати, що Малінін не соромиться рожевого кольору і відпочиває в компанії своєї дружини.

Варто також нагадати нашим читачам, що "американська" донька Олександра Малініна та Ольги Зарубної важко переживає період пандемії. У неї почалася істерія, дівчині загрожує психіатрична лікарня.

Через карантин Кіра Євдокимова не може покинути Росію і повернутися в Америку до свого бойфренда, за якого повинна була вийти заміж 12 квітня. Її мати, 61-річна співачка Ольга Зарубіна б'є на сполох, адже у доньки стався сильний нервовий зрив. Російська співачка в розпачі, вона не знає, як допомогти єдиній дочці, яка стала дуже агресивною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зріла дружина-красуня Малініна здивувала відвертим фото.

Як повідомляв Знай.uа, у сім'ю Малініна прийшло велике горе - померла "жінка його життя".

Знай.uа писав, 7 років потому: скандальному російському співакові Сєрову дозволили виступати в Україні.