Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий літній кадр, примірявши незвичайний грайливий образ перед одним з виступів. Так, артистка позувала в блейзері-оверсайз кольору фуксії з елементами з бахроми, а також облячуюсому корсеті бежевого кольору, який вигідно підкреслював форми дівчини. Також Мішель доповнила вбрання ефектним макіяжем з акцентом на очах.

Make up and hair style be my beautiful @daria_trego 🌷 I said that I looove her? Oh yes! I love her ⚡️ (Макіяж і зачіска від прекрасної Дар'ї. Я говорила що люблю її? О так! Я люблю її)

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Фолловери засипали Мішель компліментами: "це найкрасивіша артистка України - точно!", "Божечки😍", " Краща😍 🔥 💪 🤙", "секс", " Дрібна ти🔥 🔥 🔥 🔥", " мішелька, ти дуже офігенна, солоденька і красива! :)", "Красуня�😍�".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.